Svadba je dôležitou súčasťou života dvoch mladých ľudí, ktorí sa chystajú vydať na spoločnú cestu životom. Stalo sa zvykom, že vo svadobný deň chceme, aby bolo všetko dokonalé, perfektné a podľa našich predstáv a samozrejme záleží nám na tom, aby sme si svadobný deň zapamätali nielen my ale i naši hostia. Preto pristupujeme k odovzdávaniu darov, ktoré by náš deň pripomínali i tým, ktorí ho budú zdieľať s nami.


Tak ako je svadobný deň výnimočný, mali by byť výnimočné i dary, ktoré sme sa rozhodli odovzdať. Svadobné etikety sú tou správnou cestou.

            Či už svojim blízkym a priateľom odovzdávate víno, krabičku svadobných koláčov či dokonca budú dary na vašich hostí čakať priamo na hostine, vďaka svadobným etiketám budú darčeky nezabudnuteľné, nápadité a originálne. Možno sa práve pýtate čo sú svadobné etikety. Svadobné etikety sú kartičky či nálepky, ktoré môžete umiestniť na dar pre svadobných hostí. Je už len na vás a vašej predstavivosti aký dizajn etikiet zvolíte. Či už sa rozhodnete pre mená a dátum svadby alebo radšej zvolíte nápaditú verziu alebo citát, dar, ktorý odovzdávate, bude vďaka svadobnej etikete jednoducho neprehliadnuteľný. Dizajn svadobnej etikety môže pochádzať aj od vás – ľudový motív, abstraktná maľba či vaša spoločná fotka. Prostredníctvom kvalitného materiálu a kvalitnej tlače pretvoríme vašu predstavu o svadobnej etikete z nápadu na produkt.

            Svadobné etikety sú v poslednej dobe veľmi populárnym spôsobom ako dar pre svadobných hostí povýšiť novým a kreatívnym spôsobom. Zároveň je to možnosť ako si na vás a váš spoločný deň spomenú vaši hostia hoci i o mesiace neskôr.

            Možností ako vytvoriť svadobnú etiketu je viac – môže z nej byť karta umiestnená na svadobných koláčikoch, nálepka na fľaši vašej obľúbenej značky vína či dokonca etiketa na čokoláde či krabičke cukríkov, ktorá bude vašich hostí čakať na svadobnej hostine. Mnoho zamilovaných párov pristupuje pri svadbe k darovaniu handmade výrobku, na ktorý prostredníctvom svadobnej etikety prikladajú venovanie. Možností je veľa a predstavivosti sa rozhodne medze nekladú.